ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Werkbladen

Een werkblad van natuursteen heeft een luxueuze uitstraling en is erg praktisch. Een natuursteen blad is hygiënisch, waardoor het onderhoud erg gemakkelijk wordt gemaakt. U zult met een werkblad van natuursteen dus zowel tijd als kosten besparen. Een keukenblad van natuursteen is erg zwaar. Natuursteen brengt vele voordelen met zich mee. Het blad is namelijk duurzaam, hittebestendig en behoudt door de jaren heen zijn prachtige kleur,.

Werkbladen van composiet

Een blad van kwarts of composiet is vandaag de dag voor iedereen goed betaalbaar geworden. Een paar jaar geleden was een blad van dit materiaal enkel betaalbaar voor de mensen met een hoog salaris. Één van de marktleiders op het gebied van natuursteen is Silestone. De stenen van Silestone bestaan voor 93% uit natuurlijk kwarts. Het materiaal is hierdoor erg hard en bestendig tegen invloeden van buiten af zoals krassen en hoge temperaturen. Dit blad is bovendien het eerste en enige blad met een antibacteriële beschermingslaag. Een oppervlak van composiet of kwarts is ideaal voor in de keuken, badkamer, vloer en wandbekleding met minimale voegen.

Bladen van composiet en kwarts zijn betaalbaar geworden door de nieuwe en moderne machines, apparaten en technieken van tegenwoordig. Door de verbeteringen op deze gebieden is het blad ook praktischer geworden. Composiet is als materiaal voor keukenbladen nog niet heel erg populair, al biedt het materiaal wel veel goede eigenschappen voor gebruik in de keuken. Het is dan ook zeker de moeite waard om naast een aanrechtblad van terrazzo ook een blad van composiet in overweging te nemen.

Waarom bieden jullie zulke lagen prijzen aan?

Onze prijzen zijn niet zo laag omdat de kwaliteit slecht is. Een webwinkel hoeft minder geld te besteden aan kosten die een fysieke winkel met een showroom wel heeft. Denk hierbij aan de huur van het winkelpand wat betaald moet worden, de huur en onderhoud van de verschillende opslagruimtes, het aanleggen van enorme voorraden en het uitbetalen van al het personeel. Een webwinkel heeft in veel mindere mate last van deze kostenposten. Verder staan de voorraden naast de fabriek, waardoor het blad direct geproduceerd en geleverd kan worden. Hiermee besparen we transportkosten en hoeven we geen tussenpersonen in te schakelen. Tussenpersonen nemen tevens een deel van de winst in. De bladen worden bij u thuis afgeleverd en kunnen, indien u dit wenst, ook geïnstalleerd worden door onze specialisten. Het is ook mogelijk om uw blad te laten opmeten, als u dit niet zelf wilt doen.

Vraag snel een gratis offerte aan voor het beste advies en voor een nauwkeurige prijsopgave.