ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Installatie

Werkblad installeren

Het installeren van een werkblad hoort tot de meest belangrijke zaken van het hele proces. Dit deel van het aanschaffen van een werkblad gaat vaak mis doordat hier te weinig aandacht aan wordt besteed. Ook komt het veel voor dat mensen de installatie zelf willen doen en er dan later achter komen dat het toch erg lastig blijkt te zijn met zo’n zware steen. Niet alleen gewicht speelt een rol bij de aansluiting, ook is het belangrijk dat de steen kwalitatief goed is. Zo worden er in China veel stenen verkocht die van een lagere kwaliteit zijn. Dit kan voor barsten en putjes zorgen tijdens de installatie waardoor het blad weer gerepareerd moeten worden. Dit zijn allemaal extra kosten die voorkomen kunnen worden door het uitbesteden van een installatie aan professionals en door een kwalitatief goede steen te kopen.

Werkblad installeren – Let op het gewicht van het blad

U kunt bij ons zelf kiezen of u het werkblad zelf wilt installeren, of het door ons te laten doen. Onze stenen zijn van een uitermate goede kwaliteit. In onze fabriek worden de producten eerst getest. Zo kunnen wij de kwaliteit goed testen en er voor zorgen dat de oneffenheden zo snel mogelijk worden weggewerkt. Een werkblad weegt vaak per oppervlak van 100 cm bij 62 cm rond de 50 kg. Bij een werkblad van 5 meter komt dit al snel neer op een dikke 250 kg! Voor een kleine vergoeding komen wij het werkblad installeren en krijgt u gratis adviezen over het onderhoud.

Werkblad installeren – Waarom kiezen voor een professionele aanpak

In deze tijd zijn er veel studenten die best een werkblad kunnen tillen en neerleggen. Echter maakt dit ze nog geen installateur. Bij ons werken specialisten die precies weten wat ze moeten doen en hun werk met heel veel passie uitvoeren. Wij vinden het erg belangrijk dat de werkbladen goed worden geïnstalleerd. Beschadigingen, kitresten of andere oneffenheden willen wij u niet leveren. Wij willen u kwaliteit leveren voor een scherpe prijs.

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan zit de prijs voor het installeren van de bladen niet inbegrepen. Dit komt omdat het installeren een extra service is en dus niet verplicht is. We raden dit dus wel aan omdat de meeste mensen niet over de know-how en het gereedschap beschikken om een installatie uit te voeren zonder dat het blad zelf of de keuken schade ondervindt. Daarnaast is het simpelweg onmogelijk om een werkblad in uw eentje te installeren. U zult dit met een team van een paar man moeten doen.