ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Spoelbakken

Ontvang gratis spoelbakuitsparingen bij een bestelling vanaf € 999!

Spoelbakken voor diverse locaties in huis

Naast diverse bladen leveren wij ook prachtige spoelbakken in zowel RVS- als stenen uitvoering en in een tegeltjesvariant. Wij bieden daarnaast ook afgestemde kranen aan die schitterend bij de rest van interieur staan. U kunt de installatie voor deze accessoires zelf verzorgen of de spoelbak en/of kraan door onze deskundigen te laten installeren.

Spoelbakken | Onmisbaar in de keuken en badkamer

Een spoelbak wordt meerdere keren op een dag gebruikt en maakt uw keukenblad of badkamerblad pas echt af. Onze spoelbakken passen perfect bij de keukenbladen van natuursteen die u bij ons kunt aanschaffen. Wij raden u aan om het blad en de spoelbak in één keer aan te schaffen, zodat er vanaf het begin rekening gehouden kan worden met het gat in het blad. De producten worden bij u thuis geleverd, en indien u dit wenst kunnen onze specialisten de installatie van zowel de kraan als het werkblad en spoelbak verzorgen.

Wilt u de materialen en samples van dichtbij kunnen zien, dan komen we langs met diverse stalen van de natuurstenen die wij in ons assortiment hebben, te weten composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Daarnaast kunnen onze medewerkers u meteen van uitleg over de voordelen en nadelen van iedere steen en van goed advies voorzien. U kunt dus op uw eigen gemak de kleuren en materialen vergelijken en een keuze maken. Verder kunt u voor al uw vragen over spoelbakken, kranen en bladen terecht bij onze specialisten. U zult het beste advies ontvangen aangezien onze medewerkers veel kennis en expertise hebben. De scherpe prijzen die wij aanbieden, komt doordat wij geen uitbundige showroom hebben waar veel kosten aan vastzitten. Denk aan de enorme voorraden, opslagruimtes en personeel wat betaald moet worden.

Spoelbakken | Vervangen en offerte aanvragen

Wilt u een spoelbak of kraan vervangen in een andere ruimte dan op de website staat beschreven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen samen met u naar de eventuele mogelijkheden kijken. Door onze wereldwijde connecties, kunnen wij de producten voor een lage prijs inkopen. Heeft u nog vragen over de producten, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via het contact formulier voor meer informatie.

Vraat een vrijblijvende offerte voor het beste advies. Vul uw gewenste maten en de naam van de stenen in. U zult zo snel mogelijk een scherpe offerte ontvangen met de informatie die voor u van belang is.

Wilt u meer weten over onze service en de garantie , geef ons dan gerust een belletje. Ons team van specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op onze website kunt u stalen bestellen die u thuis op uw gemak kunt bekijken. Voor meer uitleg komen we langs voor een persoonlijk consult.