ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Overige toepassingen

Naast het leveren van werkbladen, zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en installeren van vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen. Ook bieden wij natuurstenen aan voor overige toepassingen welke niet op onze site uitgebreid beschreven staan. Denk hierbij aan deurplinten, vloertegels, afwerkingen en meer.

Overige toepassingen – Werkbladen met een lengte van 3 meter

Afhankelijk van uw wensen, wilt u misschien een werkblad dat langer is dan het standaard blad. We willen u er echter op attenderen dat het niet aan te raden is om gebruik te maken van een werkblad dat 3 meter lang of langer is.

Wanneer wij een oppervlak plaatsen dat een totale lengte van 3 meter of langer heeft, dan zorgen wij ervoor dat deze uit twee of meerdere bladen bestaat. De voegen werken wij zo netjes mogelijk weg zodat u geen onderbreking in het materiaal ziet.

Waarom kiezen wij voor deze oplossing? Dat is simpel. Vanaf een lengte van 3 meter wordt een natuursteen werkblad, ongeacht waarvan het gemaakt is, minder sterk. De kans op breuken en scheuren neemt toe waardoor u als klant veel geld kwijt zult zijn aan het onderhouden van dit werkblad. Daarom is het aan te raden om bij grote oppervlakken te kiezen voor een oplossing die bestaat uit meerdere stenen.

Overige toepassingen – Vragen en offerte indienen

De stenen kunnen wij in onze fabriek precies zo bewerken als u wilt.  Zowel budgetsteen, alsmede stenen van top merken als Silestone en Compac. Mocht u een steen soort voor een andere toepassing willen gebruiken, maar twijfelt u of dit wel kan? Vraag dan snel een offerte en wij geven antwoord op al deze vraag en alle andere vragen waarmee in uw maag zit. Bovendien komen wij meteen terug met een mooi aanbod zodat u weet waar u aan toe bent.

In het offerte formulier kunt u al uw gewenste maten, de naam en eventuele vragen zetten. Binnen een dag zullen wij u een antwoord terug sturen alsmede een scherpe offerte.

Overige toepassingen – Business 2 Business mogelijkheden

Ook leveren wij Business 2 Business in graniet, keramiek, composiet of terrazzo. Mocht uw bedrijf hier interesse in hebben, aarzel dan niet langer en vraag een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

We leveren in heel Europa waarbij de meeste van onze klanten actief zijn in Nederland, België en Duitsland. We leveren onder andere aan bedrijven, sportverenigingen en publieke instanties zoals lokale overheden en bibliotheken. Wellicht kunnen wij ook dus iets voor uw bedrijf betekenen!