ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Onze Prijzen

Terrazzo – scherpe prijzen.

De prijzen die wij hanteren zijn erg scherp en de beste op de markt. Dit betekent natuurlijk niet dat wij inleveren op onze kwaliteit. In tegendeel zelfs. We zouden anders ook niet de leverancier met de hoogste prijs/kwaliteit verhouding op de markt zijn. We hebben verschillende productlijnen in ons assortiment en bieden diverse soorten materialen staan maar één ding is zeker: u kunt er op aan dat u een behoorlijke poos van uw werkblad kunt genieten. Daarom bieden wij ook een lange garantie periode aan.

Door het online aanschaffen van uw natuursteen producten worden een hoop kosten, zoals een showroom, bespaard. Daarnaast kopen wij alles direct in bij onze fabriek. Er komen dus geen tussenpersonen en tussenpartijen in het plaatje voor die de prijzen kunnen opvoeren. Daarbij worden onze producten in de fabriek ook nog eens dubbel gecontroleerd zodat geen enkel inferieur blad de fabriek verlaat en dus bij onze klanten terecht komt.

Bent u benieuwd hoeveel u precies kunt besparen door uw werkbladen bij ons aan te schaffen? Als u nu een offerte invult en aangeeft in welke materialen u geinteresseerd bent, dan komen wij zo spoedig mogelijk terug met een aantrekkelijk aanbod. Mocht u natuursteen ergens voor een lagere prijs vinden, dan vragen wij u graag om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan kijken wat er mogelijk is.

Showroom of webwinkel?

Door het niet hebben van een showroom, grote voorraden en alles waarover een traditionele winkel over het algemeen beschikt, kunnen wij deze scherpe prijzen hanteren. Uiteraard snappen wij dat u het prettig vindt dat u de steen die u aanschaft eerst even met eigen ogen te kunnen zien. Daarom komen wij tegen een kleine vergoeding langs bij u om u onze producten te laten zien. Ook geven wij extra informatie over wat u dan ook wilt weten. Wij zijn expert op het gebied van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Wij leveren daarnaast alle service die u nodig heeft; wij komen de bladen inmeten en installeren, maar bieden u de mogelijkheid dit ook zelf te doen.

Kijkt u gerust even op onze  video pagina van onze website waarin wij u uitgebreid de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de stenen laten zien. Ook kunt u hier leren hoe u zelf de maten van uw keukenblad kunt opmeten. Overige vragen zijn ook te vinden in de FAQ.  Heeft u een andere vraag, neem gerust contact op.

Voor vragen over natuursteen prijzen of andere onderwerpen kunt u ons bereiken via het contact formulier.