ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Kranen

Kranen voor uw keuken werkblad

Kranen zijn een belangrijk onderdeel van uw mooie keuken. Voor een mooie keuken is het ook erg belangrijk om een mooie kraan te hebben. Een mooie kraan is ook zeker goud waard en dan absoluut een groot pluspunt voor uw keuken. Wij hebben voor u een mooi assortiment van kranen beschikbaar gesteld. Het handigst is om uw kraan samen met uw werkblad aan te schaffen. Dit scheelt een hoop meet werk voor het maken van het werkblad. Ook de  installatie kunnen wij voor onze rekening nemen. Tegen een kleine vergoeding komen specialisten de kraan als het werkblad bij u installeren.

Spoelbakken en kranen

Naast kranen bieden we ook spoelbakken in verschillende soorten en maten aan. Het gros van onze spoelbakken zijn van roestvrij staal maar we hebben ook exemplaren van steen en in een tegeltjesvariant. Daarnaast kunt u kiezen uit spoelbakken met een enkele en een dubbele bak.

Als u een nieuw aanrechtblad of badkamerblad wilt plaatsen, is het aan te raden om meteen te shoppen voor een spoelbak en kraan. Wij kunnen dan meteen de uitsparing voor de wasbak en het gat voor de kraan in het blad slijpen. Dit scheelt ons een hoop tijd en werk na afloop en u een hoop geld. Door alles te combineren kunnen we u namelijk een nog betere prijs aanbieden. Vraag voor meer informatie hierover een offerte aan.

Welke kranen passen het beste bij uw woning?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een nieuw werkblad met een mooie bijpassende kraan dan komen wij natuurlijk graag bij u langs. Wij laten dan onze stalen zien van bijvoorbeeld terrazzo, keramiek, composiet en graniet. Ook de kranen kunnen wij u laten zien. Wij snappen dat u voordat u een bepaald product aanschaft, eerst even wilt kijken hoe het product er uit ziet. Daarom komen wij graag even bij u langs om alles te laten zien. U kunt zo de producten met eigen ogen bekijken voordat u deze aanschaft. Door het niet hebben van dure showrooms en niet werken met irritante verkopers, kunnen wij onze scherpe prijzen hanteren.

Wilt u uw kraan verplaatsen of vervangen naar een andere locatie zoals bijvoorbeeld de garage of het toilet? Geen enkel probleem! Wij regelen het voor u! Tegen een kleine vergoeding komen wij alles voor u installeren.

U kunt contact met ons opnemen door middel van het contact formulier. Hier zullen wij uw vragen uitgebreid beantwoorden.