ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Een goedkoop werkblad van goede kwaliteit, dat is wat we u willen bieden. Wij importeren werkbladen direct vanuit de fabriek waardoor we een zeer scherpe prijs kunnen bieden. Onze goedkoopste werkbladen bieden we aan voor rond de €139 per strekkende meter. Ook wij hebben wel een ondergrens omdat we van mening zijn dat we anders in moeten leveren op kwaliteit. Indien u goedkope werkbladen koopt van rond de €99-€139 per strekkende meter, willen we u graag adviseren goed door te vragen uit welk land het werkblad vandaan komt, alsmede de kwaliteit van de stenen uit de steengroeve en tot slot de garantieperiode op desbetreffende steen. Ook is het interessant op blogs te lezen over mogelijke problemen met goedkope werkbladen zoals krom trekkende bladen, putjes en breuken. Sommige stenen reageren helaas sneller op een hete pan (en zijn door de lage vraag ook laag in prijs). Goedkoop is echt niet altijd duurkoop, maar héél goedkoop vaak wel.

Goedkoop werkblad | Betonnen werkblad

Een betonnen werkblad is een goedkoop werkblad, maar heeft ook zijn nadelen. Een betonnen werkblad is namelijk enorm zwaar en kwetsbaar. Doordat een betonnen werkblad enorm veel gewicht heeft, kan het uw keukenkastjes gaan beschadigen. Een betonnen werkblad is kwetsbaar waardoor het blad sneller kan breken dan werkbladen van andere materialen. En omdat een betonnen werkblad poreus is, kunnen er vlekken in het werkblad komen. Wij raden u dan ook aan dat als u voor een betonnen werkblad kiest, deze regelmatig van een nieuwe beschermlaag te laten voorzien. Een goedkoop werkblad zijn meestal werkbladen van beton, maar u dient dan ook de nadelen van dit materiaal in beschouwing te nemen.

Goedkoop werkblad | Ons assortiment

Wij bieden u werkbladen aan van de volgende materialen: graniet, terrazzo en keramiek. De werkbladen zijn van de merken Compac Composiet en Silestone Composiet. Voor de voordelen en nadelen van deze materialen, klikt u hier. Naast de werkbladen die wij verkopen, hebben wij ook een ruim assortiment aan spoelbakken en kranen. Op alle werkbladen, spoelbakken en kranen geven wij garantie. Wij geven garantie op onze artikelen omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. U kunt er bij ons ook voor kiezen om uw werkblad voor een kleine vergoeding op maat te laten maken en bij u thuis te laten installeren. Vraag hier u gratis offerte aan om te kijken voor welke scherpe prijs wij u ideale werkblad kunnen aanbieden. Een goedkoop werkblad van echt natuursteen en super kwaliteit, dat is wat wij u bieden.

Naast onze topmerken zoals Silestone en Compac, bieden we ook een budgetlijn aan voor composieten werkbladen en granieten werkbladen. De werkbladen die wij u aanbieden zijn iets duurder in prijs dan bij de IKEA, maar dit is omdat wij werken met kwaliteits natuursteen.

Goedkoop werkblad | Waarom zo goedkoop?

Wij kunnen u de werkbladen voor een scherpe prijs aanbieden omdat deze rechtstreeks vanuit Portugal word geleverd. Daarnaast hebben wij geen showroom waardoor we de prijzen van de werkbladen voor een nog scherpere prijs kunnen aanbieden. Wij begrijpen het goed dat u het liefst eerst toch de steen wil bekijken. Wij kunnen u daarom voor een kleine vergoeding stalen toezenden. Zo kunt u toch nog de steen bekijken, zonder een showroom te bezoeken. Wij hebben natuurlijk ook experts die u graag telefonisch te woord staan.

Vraag gerust een offerte aan, dan merkt u het vanzelf!

Goedkoop werkblad | Vragen

Heeft u vragen? Deze horen wij uiteraard graag! Via ons contact formulier kunt u uw vraag stellen, wij zullen dezelfde dag antwoord geven op uw vraag.