ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Garantie

Bij ons ontvangt u standaard uitstekende service en kunt geruime tijd gebruik maken van uw garantie. Op de spoelbakken, kranen en overige accessoires krijgt u twee jaar garantie. Op al onze werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken is onze garantie periode nog langer. Wij bieden u deze garanties aan, omdat we zeker zijn van onze producten en kwaliteiten. Topmerken als Silestone en Compac zijn marktleiders op het gebied van composiet en leveren dus ook aan ons. Omdat deze producten heel erg betrouwbaar zijn, is het ook mogelijk om 10 jaar garantie te geven.

Mochten er zich toch enige complicaties voordoen, dan worden deze uiteraard opgelost, waarbij wel de voorwaarden van de garantie en algemene voorwaarden in acht worden genomen. De voorrijkosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Waarom zijn onze prijzen zo laag?

Onze scherpe prijzen betekenen niet dat wij inleveren op kwaliteit en service. In tegendeel zelfs. Door onze producten online aan te bieden, besparen wij een hoop kosten op bijvoorbeeld showrooms, verkopers, een fysieke winkel, opslagruimtes en meer. Daarnaast kopen wij direct bij de fabriek in. Dit scheelt ook weer een hoop transport kosten. Alles wat wij besparen op onze kosten berekenen wij door in onze prijzen. Dat betekent dus dat onze klanten, u ook dus, een stuk goedkoper uit zijn voor dezelfde steen

Showroom of webwinkel?

Omdat wij niet vastzitten aan vaste kosten zoals showrooms, tussenpartijen en alle andere winstinnemende zaken, kunnen wij deze scherpe prijzen hanteren. Uiteraard snappen wij dat het fijn is om de producten die u wilt aanschaffen, eerst even te bekijken met eigen ogen. Daarom komen wij tegen een kleine vergoeding bij u langs om onze stalen aan u te laten zien. Zo kunt u deze met eigen ogen zien en weet u precies wat u in huis haalt. Daarbij staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zij weten alles van  uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Wij leveren daarnaast alle service die u nodig heeft; wij komen de bladen inmeten en installeren, maar bieden u de mogelijkheid dit ook zelf te doen.

Kijk gerust even rond op onze video pagina van de website. Hierin vertellen wij uitgebreid over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van alle stenen die wij leveren. Verder zijn er ook veel vragen te vinden in de  FAQ. Voor eventuele overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook, als u precies weet wat u wilt hebben en graag wilt weten wat u kwijt zult zijn, ons offerte formulier invullen. We zorgen zo snel mogelijk voor een antwoord en een prijs opgave.