ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

EenĀ composiet werkblad wordt veel gekozen bij het aanschaffen van een nieuw werkblad. Een nieuw werkblad moet het pronkstuk zijn van uw keuken. U bent er dagelijks erg veel te vinden, en het moet vertrouwd aanvoelen. Voor ons is het zaak om dit allemaal voor u te regelen. De website houden wij elke dag bij. Hier is dus alle informatie te vinden over onze werkbladen.

Composiet werkblad | Eigenschappen

Een composiet werkblad heef een mooie natuurlijke uitstraling en is makkelijk schoon te houden. Met een simpel reinigingsmiddel en een natte doek is het werkblad zo weer schoon. Het composiet werkblad is waterdicht. Toch moet er wel degelijk uit worden gekeken voor vlekken. Een composiet werkblad is goed bestemt tegen de warmte, maar toch is het handig om hete pannen op onderzetters te zetten. Het is mogelijk dat door de warmte er kleurverschillen ontstaan. Dit is natuurlijk zonde van uw mooie composiet werkblad. Voor het schoonmaken van dit werkblad kunt u beter geen sterk schoonmaakmiddel gebruiken. Dit kan namelijk vlekken veroorzaken.

Een composiet werkblad wordt gemaakt van graniet, kwarts en hars. Het bestaat dus uit natuursteen maar wordt samengesteld in de fabriek. In de fabriek worden de graniet en kwartsstukken tegen elkaar gedrukt. Hierdoor is een composiet werkblad erg waterdicht. Ondanks de dichtheid moet u er rekening mee houden dat het werkblad gevoelig is voor agressieve schoonmaakmiddelen.

Composiet werkblad| Installatie

Tegen een kleine vergoeding komen wij het composieten werkblad bij u installeren. Wij hebben specialisten in dienst die precies weten hoe ze een keukenblad moeten aanbrengen in uw keuken. Ook geven wij advies en kunnen de composieten werkbladen op maat gemaakt worden voor u. Vraag daarom snel een offerte aan bij ons. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Composiet werkblad| Vragen

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier. Hier kunt u uw vraag stellen en geven wij binnen een dag antwoord op uw vraag. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch te woord staan. Specialisten kunnen u dan uitgebreid te woord staan en al uw vragen beantwoorden.