ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Vensterbanken

Een vensterbank bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Bij ons kunt terecht voor prachtige vensterbanken van onder andere het materiaal terrazzo. Naast vensterbanken leveren wij ook badkamerbladenwerkbladen en tafelbladen. U kunt naast terrazzo kiezen uit de materialen composiet, graniet en keramiek. Wij kunnen de stenen in de fabriek bewerken tot een product dat volledig voldoet aan uw wensen. Kunt u de toepassing die u wenst niet op onze website vinden, neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Vraag gerust een gratis offerte voor gedetailleerd advies. U kunt ons ook bellen.

 

Een vensterbank naar uw wens

Wij zorgen voor uw perfecte vensterbank. U geeft aan welk materiaal u wilt hebben en hoe u uw vensterbank wilt hebben. Wij zullen ervoor zorgen dat uw perfecte vensterbank gecreëerd wordt. Wilt u een vensterbank van terrazzo met glas of pareltjes in het blad, dan zorgen wij daarvoor. Heeft u liever een vensterbank van composiet, graniet of keramiek, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De marktleiders op het gebied van natuursteen zijn de topmerken Silestone en Compac. Hun stenen zijn van superieure kwaliteit en hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wilt u meer informatie over deze twee leveranciers, kijk dan verder op onze website. Bent u benieuwd naar de fabricatie van de vensterbanken en verschillende bladen, bekijk dan de pagina waar de processen in de fabriek beter worden toegelicht.

Installatie en informatie

De bestelling wordt bij u afgeleverd. Indien u dit wenst, kunnen onze deskundigen dit ook voor u installeren. Wij kunnen zowel vensterbanken als keukenbladen, tafelbladen en badkamerbladen voor u installeren. Voor in de keuken en badkamer kunt u bij ons ook prachtige spoelbakken en kranen aanschaffen die afgestemd zijn op de rest van uw interieur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie. Vul de gewenste maten in en de naam van de stenen die u wilt gebruiken. Wij zullen u zo snel mogelijk een mooie offerte toesturen.

Heeft u vragen over onze service en garantie, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook op de website rondkijken of ons even een belletje geven. Verder is het mogelijk om via onze website stalen aan te vragen. Zo kunt u thuis op uw eigen gemak de kleuren en materialen met elkaar vergelijken. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies en uitleg, dan komen we uiteraard langs voor een persoonlijk consult. U bent zeker niet de eerste die de hulp van een professioneel oog inschakelt.