ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

 

Informatie over natuursteen

 

Terrazzo aanrechtbladen en meer

Op onze site, aanrechtblad-terrazzo.nl, zult u een groot aanbod van verschillende soorten aanrechtbladen vinden. We richten is voornamelijk op het aanbieden van aanrechtbladen van terrazzo, een zeer net ogende steen welke is opgebouwd uit snippers van verschillende natuurstenen. Dat betekent echter niet dat u geen aanrechtblad van graniet, composiet of keramiek bij ons kunt bestellen. Wij leveren ook werkbladen en andere soorten bladen van deze materialen. Onze natuursteen fabriek is in staat om welke natuursteen dan ook op maat te snijden en te bewerken volgens uw wensen.

Informatie over natuursteen | Waarom kiezen voor terrazzo?

Waarom kiezen steeds meer mensen voor terrazzo als materiaal voor hun aanrechtblad, badkamerblad, tafelblad of vensterbank? Waarbij terrazzo vroeger vooral gebruikt voor vloertegels, zijn de toepassingen voor dit sterke materiaal tegenwoordig flink uitgebreid. Als u op zoek bent naar een toepassing voor terrazzo die niet op onze site aangegeven staat, kunt altijd even contact met ons opnemen. Wij zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Terrazzo is om verschillende redenen een uitstekende keuze voor een aanrechtblad. Terrazzo is bijvoorbeeld een waterdicht materiaal omdat het voor een groot deel uit cement bestaat. Het is dus geen probleem als u een knoeiboel in uw keuken maakt; het zal geen permanente schade opleveren voor het terrazzo werkblad. Terrazzo is bovendien erg hard waardoor het uitschieten met een mes niet meteen fataal voor het blad is.

Het is overigens wel goed oppassen met het plaatsen van hete objecten op het blad. Terrazzo kan namelijk minder goed tegen de hitte. Leg dus eerst even een onderzetter op het blad neer. Daarna is het ook goed opletten met het gebruik van schoonmaakmiddelen. Mijd het gebruik van reinigingsmiddelen met zware chemicaliën of bijtende stoffen.

Informatie over natuursteen | Video filmpjes over natuursteen

Als u meer informatie wilt over natuursteen, terrazzo en de andere materialen die wij aanbieden, dan raden wij u aan om ook eens een kijkje te nemen op onze video pagina. Hier vindt u meerdere korte video fragmenten waarin wij meer vertellen over de verschillen tussen natuurstenen, laten wij een aantal voorbeelden zien en leggen we uit hoe u iedere steen het beste kunt onderhouden.

In de korte filmpjes kunt u ook leren hoe u een aanrechtblad kunt opmeten, hoe u de grootte van een uitsparing voor een kookplaat en een spoelbak bepaalt en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje.

Informatie over natuursteen | Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over terrazzo, natuursteen, aanrechtbladen of het installeren van een werkblad, dan kunt u ook terecht op onze FAQ of bij onze klantenservice. Laatstgenoemde is bereikbaar via de telefoon, per e-mail en door middel van de LiveChat optie op onze website.

U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Ga naar onze offerte pagina, vul de gegevens in waarnaar gevraagd wordt en stuur deze op. U ontvangt binnen 24 uur van ons een prijsopgave.