ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Badkamerbladen

Wij bieden u naast aanrechtbladen ook een ruim keuze aan  vensterbankentafelbladen en badkamerbladen. Naast het leveren en installeren van werkbladen zijn wij ook zeer gespecialiseerd in andere oppervlakken van natuursteen. In de fabriek kunnen wij de stenen naar uw wensen en volgens uw specificaties bewerken. Voor eventuele vragen kunt u bij ons een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via het contact formulier. Wij zullen u dan binnen een dag antwoord geven op als uw vragen.

Badkamerbladen met uw eigen ‘touch’

Wij leveren net als onze werkbladen badkamerbladen van composiet, graniet, terrazzo en keramiek. Ook leveren wij bladen voor andere toepassingen in deze vier materialen. Er is ontzettend veel keuze op het gebied van kleur en afwerkingen. Wilt u een terrazzo blad hebben in dezelfde kleur als dat van uw badkamer? Of wilt u juist diverse kleuren laten terug komen in uw badkamerblad? Wat dacht u van pareltjes in het glas van het blad? Het is allemaal mogelijk bij ons. Ook kunt u kiezen voor een granieten vloer, deurplint of een andere afwerking. Wij maken het allemaal voor u. Uiteraard bieden wij ook bladen van de twee top merken Silestone en Compac aan.

Wist u trouwens dat u de prachtige terrazzo stenen uit ons assortiment niet alleen beschikbaar zijn voor werkbladen maar ook voor de vloer gebruikt kan worden? Terrazzo is dan oorspronkelijk een steen dat voor vloeren werd gebruikt. Neem dus snel een kijkje en neem contact met ons op als u een badkamervloer van terrazzo stenen wilt aanleggen.

Spoelbakken en kranen

Ook het installeren van uw bladen en bijbehorende accessoires kunnen wij geheel voor onze rekening nemen. Wij leveren naast onze mooie badkamerbladen, ook mooie bijpassende spoelbakken en kranen. De spoelbakken  kunnen zowel in tegeltjes variant als in roestvrij staal geleverd worden. De kranen zullen zeker niet misstaan in uw badkamer en het is daarom ook zeker de moeite om hier even naar te kijken.

In de offerte kunt u de door u gewenste maten doorgeven aan ons. Wij zullen u dan binnen een dag een zeer duidelijke offerte terugsturen. Ook de eventuele overige vragen kunt u hier bijzetten.

Voor meer informatie over de service en de garantie die wij leveren bij de badkamerbladen, kunt u ons gerust even een belletje geven. Ook is het mogelijk om bepaalde stalen aan te vragen via onze website. Zo komen wij thuis bij u langs en kunt u rustig de producten bekijken die u wilt bestellen.  Voor meer uitleg over de badkamerbladen komen wij graag even bij u langs. Tijdens het bezoek vertellen onze specialisten uitgebreid over alles wat u nodig heeft voor het gebruik en onderhoud van onze badkamerbladen.