ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Aanrechtblad tekening

Vandaag de dag krijgen wij veel vragen over hoe een aanrechtblad tekening er uit moet zien en hoe deze aangeleverd moet worden. In de video’s hieronder geven wij daar meer informatie over.

Hoe een werkblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

De werkblad tekening kunt u op diverse manieren naar ons versturen. Dit kan door middel van een ingescande tekening, via de computer of zelfs via de ouderwetse post.
DSC00291

Wij sturen u vervolgens een computertekening ter verificatie toe:
DSC00289

 

AANRECHTBLAD TEKENING & OPMETEN

Wanneer u uw aanrechtblad gaat opmeten, zult u met de volgende zaken rekening meten houden: het opmeten van de spoelbak en kranen, het opmeten van de uitsparing voor het gasfornuis, het opnemen van de lengte van de muren en tenslotte het opmeten van de lengte en de breedte van de keukenkastjes. Daarnaast zult u ook er rekening mee moeten houden dat het mogelijk is dat de muren schuin aflopen. Hierdoor lopen de keukenkastjes ook schuin en u zult hier dan ook rekening mee moeten houden bij het installeren van het aanrechtblad.

Voor het opstellen van een offerte hebben wij voldoende aan een schets. Zodra u onze aanbod echter accepteert, komen wij toch even zelf langs om alle maten na te lopen. Omdat het niet mogelijk is een aanrechtblad na de installatie nog aan te passen, is het belangrijk dat alles in één keer goed te doen. Op deze manier bespaart u uzelf een hoop ellende.

AANRECHTBLADEN IN VERSCHILLENDE SMAKEN

Als u ons assortiment op onze site bekijkt, zult u zien dat wij verschillende soorten aanrechtbladen aanbieden en dat wij de keus aan u overlaten of u deze met of zonder spoelbakken en/of kranen laat leveren. Het is aan te raden om alle accessoires te combineren met het keukenwerkblad omdat dan alles in één keer aangeleverd kan worden, zonder dat er achteraf aanpassingen gedaan moeten worden.

Het is belangrijk om, voordat u een offerte indient, bij uzelf na te gaan hoe uw ideale werkblad voor de keuken er uit komt te zien. Kiest u voor een keukenwerkblad van terrazzo, keramiek, composiet of graniet? Welke afwerking wilt u bovendien voor de toplaag van het blad en heeft u nog speciale wensen voor de randen? En hoe zit het met de dikte van het keukenblad? Al deze vragen en meer zult u van te voren voor uzelf moeten beantwoorden, voordat u uw aanvraag indient. Op deze manier kunnen wij u een prijsopgave opsturen die volledig aansluit op het werkblad met uw specificaties.